Verzending

De bestellingen worden met de grootst mogelijke zorg ingepakt en vervoerd. Dit laten wij verzorgen door Post.nl. Als de bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je van ons een email met daarin het track & trace nummer van je pakket, zo kun je je bestelling nauwkeurig volgen!

Bestellingen vanaf € 75 inclusief BTW worden binnen Nederland gratis bij het door je opgegeven adres bezorgd. Voor bestellingen tot € 75,-- inclusief BTW  rekenen wij binnen Nederland een vast bedrag van € 6,75 per verzending inclusief BTW.

Wil je je bestellingen laten bezorgen in het buitenland, ook dat kan. Voor Duitsland en België rekenen wij voor bestellingen tot € 100,-- een bedrag van € 10,00 incl. BTW . Daarboven leveren wij franko huis. De kosten voor de verzending naar overige landen worden op basis van de werkelijke kosten doorberekend.

Retour

Herroepingsrecht

Voor de online klant hanteren wij de mogelijkheid om een product dat niet bevalt, binnen 14 dagen na ontvangst retour te zenden.

Hiervoor hanteren wij de volgende voorwaarden:

  • Je dient telefonisch of per mail te laten weten dat de zending retour wordt gezonden.
  • Het product dient ongeopend en onbeschadigd retour te worden gezonden.
  • De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.
  • Mocht het product tijdens de retourzending kwijt raken of beschadigd zijn, dan dien je het product wel te betalen. Zorg daarom voor een goede verpakking en vraag naar een bericht van ontvangst bij de verzendende partij. Je ontvangt dan nl. een bewijs van ontvangst als het product weer retour is gekomen bij P.S. Looove.
  • Wij zullen het bedrag minus verzendkosten binnen 14 dagen aan je vergoeden.


Retour bij beschadiging

Ondanks dat we het met de grootste zorg verpakken, kan het gebeuren dat de bestelling onderweg beschadigd raakt. Controleer bij ontvangst de bestelling altijd op juistheid en op beschadigingen. Mocht het zo zijn dat het product beschadigd is, dan kun je het product retourneren. Stuur in dit geval een mail naar [email protected] met vermelding van je ordernummer. Wij zullen je binnen 24 uur informeren met gegevens om het product te retourneren.