PS Looove...


PS Looove is een winkel gevestigd sinds 2013 in Uithoorn; een mooie plaats aan de Amstel met in de zomer een prachtige passantenhaven en het hele jaar door gezellige winkels en culinaire mogelijkheden!

Onze winkel is gevestigd aan Marktplein 5 in en kenmerkt zich door een collectie Food en Lifestyle artilelen met een "vakantiegevoel". Ons belangrijkste product is Sal de Ibiza zeezout, wij houden ontzettend van deze prachtige lijn met haar perfecte smaak, perfecte verpakking en vele culinaire mogelijkheden! 

Onze klanten waarderen de cadeausets die wij maken met Sal de Ibiza en komen daar speciaal voor naar onze winkel. Wij willen onze klanten ook graag online de mogelijkheid bieden Sal de Ibiza te bestellen en bieden ook een aantal cadeausets aan in onze webshop. Mocht je een meer persoonlijk samengesteld cadeu willen in de prachtige Sal de Ibiza sfeer dat er niet tussen staat, stuur dan gerust een mail. Wij stellen graag een aantal sets als suggestie samen en sturen foto's met prijzen toe. Of kom gezellig naar onze winkel waar je nog veel meer mooie dingen kunt vinden op het gebied van wonen en genieten! Of je in Uithoorn of online koopt, alles zal altijd sfeervol worden verpakt en overhandigd of verstuurd. 

We Looove Sal de Ibiza & We Looove a good gift!

Graag tot ziens, online of in Uithoorn, PS Looove

KVK nummer 59042095
BTW nummer NL195983579B01